24 april 2010

Förlåt är ett ord men jag menar det.

Jag får nästan lite ont i magen av att tänka på den usla uppdateringen här. Men det finns inte så mycket att skriva om när Markus ändå bara åker från stad till stad och bor på slott och spelar pingis på hotell. Den här helgen spelar han på Hornstull Strand i Stockholm. Egentligen skulle jag se honom precis just nu men hela livet är inte jämt ett jävla sjätteklassdisco, så jag sitter hemma och kollar på ishockey istället.

4 kommentarer:

  1. Jag antar att ni läst nyhetsbrevet. Vad tror du om:

    "Hur som helst är det nu bestämt, jag turnérar fram till augusti o tänker göra det efter bästa förmåga sedan börjar nästa sju års era, av vad den skall bestå vet jag inte men det blir nåt nytt, några tänkbara vägar är, tystnad, flykt, villa, kris. Oavsett vilket ser jag fram emot omdaningen som väntar, mina smaklökar är nya, varenda cell är utbytt, med nya instrument är jag beredd på vad som helst.
    "

    Är det slut på Markus musik? Eller? Jag vet inte riktigt hur jag ska uppfatta det?

    SvaraRadera
  2. Hoppas du inte missade livesändningen från gårdagens spelning på Hornstull Strand på gimmeindie!

    SvaraRadera
  3. Vänta nu, vilket nyhetsbrev?

    SvaraRadera
  4. Markus nyhetsbrev såklart. Utskickat 19 april. Jag vet inte riktigt hur man anmäler sig som prenumerant nu, det var väldigt länge sen jag gjorde det men det går iallfall via universal music, hans skivbolag. Iallfall så skriver Markus det personligen och jag citerade en bit av hans senaste rapport där uppe. Blev lite orolig. Vad tror ni gott folk?

    SvaraRadera